Leasen Uit Voorraad: snel en eenvoudig!

Nieuws

05 dec 2016

Sinterklaas heeft meer dan 200PK

Dit weekend kregen we een bijzondere aanvraag
Deze had betrekking op vandaag.

De 1PK van de Sint bleek wat veel pepernoten te hebben gegeten
En dat heeft hij daarna geweten.

Natuurlijk hebben wij voor de Sint uit voorraad een mooie vervanging klaar staan,
Zodat hij en de Pieten met alle pakjes op weg kunnen gaan.

Meer dan 200 PK en voorlopige ook nog lage 7% bijtelling!
De positie van Amerigo komt op deze manier toch echt in het geding.

In dit uitzonderlijke geval houden wij natuurlijk de traditie vast,
Anders hebben wij een paard een jaar lang tot last!

Vanaf morgen is de meer dan 200 PK weer beschikbaar,
Bel ons vandaag dan staat deze Mitsubishi Outlander spoedig voor je klaar.

Fijne Sinterklaas allen.

12 feb 2016

Autoliefde? Wat is dat toch met die 14…

Autoliefde

De maand februari staat in het teken van Valentijnsdag, de dag om de liefde te vieren of je (geheime) geliefde te verrassen. De meeste mensen in mijn omgeving vieren de liefde echter al elke dag en tja, als er een geheime liefde in het spel is, is dat op z’n minst een lastig onderwerp van gesprek.

Waar kunnen we dan wel uren over praten?

Auto’s! Vaak nog vuriger dan over liefde. We worden enthousiast van het grote aanbod van merken, modellen en types en raken niet uitgesproken over leaseauto’s en, ja, bijtelling. Daar komt die 14 weer om de hoek. 14 februari … 14% bijtelling.

14% bijtelling dingetje

Die bijtelling is toch wel een dingetje. Voor de gemiddelde bestuurder is het uiteindelijk toch zijn of haar eigen portemonnee waarin de bijtelling wordt gevoeld. Maar, er is goed nieuws! Er zijn nog steeds mogelijkheden waarmee je nog tot bijna vijf jaar gebruik kunt maken van de 14% bijtellingsregeling. Aantrekkelijk voor je portemonnee!

Ga eens met Leasen Uit Voorraad in gesprek. Dan hou je in ieder geval budget over om een mooi Valentijnscadeau te kopen voor degene die je liefhebt. Én ga je binnenkort wellicht op stap met je 14% bijtellingsauto … Als dat geen liefde is!

Fijne Valentijnsdag!

30 nov 2015

Banketletters, Kerstballen en lage bijtelling

De laatste weken van 2015 vliegen voorbij. In de winkelstraten viert alles wat te maken heeft met Sinterklaas, Pieten en Kerst hoogtij. Ondernemers zijn in deze periode vaak bezig met kijken of de gestelde doelen behaald zijn. Hierbij spelen actualiteiten ook een rol en komt zeker de veranderende regelgeving aangaande de bijtelling van leaseauto’s aan bod. En niet zonder reden, immers een groot aantal wagenparkbeheerders heeft de afgelopen periode al gekozen voor efficiënter inrichten van het wagenpark.

Maar wat is het advies aan de ondernemer die nog twijfelt of hij nú moet switchen?
Per 1 januari 2016 veranderen er namelijk een heel aantal auto gerelateerde zaken. U moet hierbij denken aan aanpassing van de regels aangaande de fiscale bijtelling en de motorrijtuigenbelasting. Het jaar 2016 wordt een zogenaamd tussenjaar. Vanaf 2017 worden de regels nóg strakker. Als de auto nog in 2015 wordt ingezet kan maximaal nog 5 jaar zekerheid worden ingekocht, dus ja het is nu het moment.

En is de gewenste auto dan nog leverbaar? Dat is een vraag die wij dagelijks krijgen.
Wat betreft de fiscale bijtelling hebben wij goed nieuws. Door de inkoop van een behoorlijk aantal fiscaal vriendelijke auto’s zijn wij nog in staat om u of uw medewerker(s) te voorzien van een auto met 7 of 14% bijtelling. Beperkte aantallen/modellen en in sommige gevallen zéér beperkt, maar er zijn mogelijkheden!

Meer weten? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs. Want hoe fijn is het om nu nog voor 5 jaar zekerheid in te kopen?

 

15 mrt 2015

Vast contract? Ben je gek? Kies voor Bloklease

  • Door:
  • Met Reacties uitgeschakeld voor Vast contract? Ben je gek? Kies voor Bloklease
  • In Nieuws

Vast contract? Ben je gek? Met Bloklease lease je blokken van 6 maanden. Maar ook de kilometers zijn blokken van 5.000 km met als basis 25.000 km per jaar.

Aan het einde van ieder Bloklease blok zijn er drie opties:

  1. Verlengen voor een volgend blok van 6 maanden;
  2. Einde blok, u levert de auto in;
  3. U besluit het contract voor een langere periode vast te zetten tegen nóg lagere tarieven.

 

Hoe werkt Bloklease Benieuwd naar de mogelijkheden? Kies een lease auto uit voorraad waar het Bloklease logo aanwezig is en vraag een offerte aan.

 

Klik hier voor meer informatie

Existing User?

Lost your password?