Autoliefde

De maand februari staat in het teken van Valentijnsdag, de dag om de liefde te vieren of je (geheime) geliefde te verrassen. De meeste mensen in mijn omgeving vieren de liefde echter al elke dag en tja, als er een geheime liefde in het spel is, is dat op z’n minst een lastig onderwerp van gesprek.

Waar kunnen we dan wel uren over praten?

Auto’s! Vaak nog vuriger dan over liefde. We worden enthousiast van het grote aanbod van merken, modellen en types en raken niet uitgesproken over leaseauto’s en, ja, bijtelling. Daar komt die 14 weer om de hoek. 14 februari … 14% bijtelling.

14% bijtelling dingetje

Die bijtelling is toch wel een dingetje. Voor de gemiddelde bestuurder is het uiteindelijk toch zijn of haar eigen portemonnee waarin de bijtelling wordt gevoeld. Maar, er is goed nieuws! Er zijn nog steeds mogelijkheden waarmee je nog tot bijna vijf jaar gebruik kunt maken van de 14% bijtellingsregeling. Aantrekkelijk voor je portemonnee!

Ga eens met Leasen Uit Voorraad in gesprek. Dan hou je in ieder geval budget over om een mooi Valentijnscadeau te kopen voor degene die je liefhebt. Én ga je binnenkort wellicht op stap met je 14% bijtellingsauto … Als dat geen liefde is!

Fijne Valentijnsdag!