Leasen Uit Voorraad: snel en eenvoudig!

Hoe werkt het?

Leasen Uit Voorraad betekent: Snel rijden met heldere voorwaarden en verschillende leasevormen.

fixed lease

Naast standaard zaken als afschrijving en rente en motorrijtuigenbelasting biedt Fixed lease standaard:

 • Allrisk verzekering;
 • Gratis haal & brengservice bij onderhoud en reparatie;
 • Gratis haal & breng service bij schade;
 • Tankpas voor Nederland;
 • Optioneel vervangend vervoer;
 • Optioneel winterbanden.
flex lease

Voor nieuwe medewerkers, projecten voor bepaalde tijd, of gewoon meer flexibiliteit in uw wagenpark is Flex Lease, de Occasionlease, de oplossing; De voordelen op een rij:

 • Keuze uit een ruim aanbod jonge representatieve auto’s;
 • Looptijd vanaf 2 maanden;
 • Scherpe leaseprijzen;
 • Haal en brengservice.
blok lease

Vast contract? Ben je gek? Met Bloklease lease je blokken van 6 maanden. Maar ook de kilometers zijn blokken van 5.000 km met als basis 25.000 km per jaar. Aan het einde van ieder blok zijn er drie opties:

 • Verlengen voor een volgend blok van 6 maanden;
 • Einde blok, u levert de auto in;
 • U besluit het contract voor een langere periode vast te zetten tegen nóg lagere tarieven.
blok lease

Een auto schaft u niet zo maar aan via uw liquide middelen. Maakt u gebruik van financial lease, dan behoudt u de mogelijkheid van de fiscaal aantrekkelijke “investeringsaftrek”, indien de auto en uw onderneming aan de gestelde vereisten voldoen.
Financial lease lijkt het meest op een financiering, maar dan met de mogelijkheid van 100% van het aanschafbedrag te financieren. In overleg wordt de gewenste looptijd en de hoogte van de slotsom bepaald. Na betaling van alle termijnen inclusief de slotsom, wordt u juridisch eigenaar van de auto.
Het kenmerk van financiële lease is dat zowel de auto (debetzijde het economisch eigendom van de auto) als de lening zelf (creditzijde) op uw balans komen te staan. Dit is een nadeel van Financial Lease, omdat de solvabiliteit hiermee afneemt. Daarom kiezen veel ondernemers voor een andere leasevorm, zoals Fixed of Flex lease, waarbij de auto als en de lening voor u als ondernemer off-balance blijven.

flex lease

Als starter en zelfstandige zonder personeel wilt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, uw bedrijf. Goed voor de dag komen bij uw klanten is belangrijk, maar een auto kopen is een grote investering. Vaak heeft u het aanwezige kapitaal nodig voor andere noodzakelijke aankopen. Daarnaast wilt u zich niet voor een langere periode vastleggen. U hebt vertrouwen in de toekomst van het bedrijf, maar wil zoveel mogelijk zaken in een flexibele schil vastleggen

ZZP Start Lease biedt daar voor u de oplossing met een leaseperiode van 1 à 2 jaar! Het Leasen Uit Voorraad team gaat graag het gesprek met u aan om te kijken naar uw mogelijkheden van een auto leasen tegen aantrekkelijk voorwaarden. Daarbij kijken we naar nieuwe, maar bijvoorbeeld ook naar jong gebruikte auto’s (occasion lease) en tussentijdse inbreng van eigen geld.

Natuurlijk nemen we een kijkje over uw schouder, immers wij willen ook weten wie onze klanten worden en of wij daar op kunnen bouwen. Maar wij begrijpen ook dat u geen historische cijfer onderbouwing kunt neerleggen, maar wel uw (business) plannen, situatie e.d. Overtuigd om het gesprek aan te gaan?

Traject naar financiële acceptatie

Nadat wij telefonisch contact met u hebben gehad en de offertevoorwaarden zijn afgestemd, gaan wij de leaseaanvraag verder in behandeling nemen. Hiertoe ontvangen wij graag de volgende documenten:

– Uittreksel (s) Kamer van Koophandel,
– conveniërende jaarcijfers en/of aangifte IB aangifte
– bankrekeningnummer (IBAN) en geldig Nederlands legitimatiebewijs.
– bent u starter of ZZP-er dan ontvangen wij graag uw business plan.

N.B. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van financiële acceptatie en beschikbaarheid auto.

 

 

Existing User?

Lost your password?