Leasen Uit Voorraad: snel en eenvoudig!

Werkt u als ZZP’er?

Bent u recent gestart, of ZZP’er en wilt u de controle hebben over de maandelijkse autokosten?

Als starter en zelfstandige zonder personeel wilt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, uw bedrijf. Goed voor de dag komen bij uw klanten is belangrijk, maar een auto kopen is een grote investering. Vaak heeft u het aanwezige kapitaal nodig voor andere noodzakelijke aankopen. Daarnaast wilt u zich niet voor een langere periode vastleggen. U hebt vertrouwen in de toekomst van het bedrijf, maar wil zoveel mogelijk zaken in een flexibele schil vastleggen.

ZZP Start Lease biedt daarvoor u de oplossing met een leaseperiode van 1 à 2 jaar! Het Leasen Uit Voorraad team gaat graag het gesprek met u aan om te kijken naar uw mogelijkheden van een auto leasen tegen aantrekkelijk voorwaarden. Daarbij kijken we naar nieuwe, maar bijvoorbeeld ook naar jong gebruikte auto’s en tussentijdse inbreng van eigen geld.

Natuurlijk nemen we een kijkje over uw schouder, immers wij willen ook weten wie onze klanten worden en of wij daar op kunnen bouwen. Maar wij begrijpen ook dat u geen historische cijferonderbouwing kunt neerleggen, maar wel uw (business) plannen, situatie e.d. Overtuigd om het gesprek aan te gaan?

Snel en eenvoudig

Maak gebruik van het voordeel van een lease auto uit voorraad. Aan de hand van uw business plan en/of recente cijfers komen we veelal tot een mooie deal!

Voorbeeld: Volkswagen Polo vanaf €409,00 per mnd

polo bmt8
Wilt u snel rijden met een zuinige Volkswagen Polo 1.2 TDI Blue Motion? Dat kan! Wij hebben een aantal auto’s in diverse kleuren beschikbaar. De Polo’s zijn compleet uitgevoerd met metallic lak, airconditioning en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

 

 

Existing User?

Lost your password?